NYHETER

Første møte etter sommeren - 14.8.17

Sommeren er nå mer eller mindre over, og Trondheim Internasjonale Rotary Klubb møtes til høstens første medlemsmøte mandag 14.8.17 kl. 19.
Følg med på mail for å få informasjon om tema for første møte.


Sommeravslutning 2017

Mandag 19. juni ble det første år som fusjonert klubb feiret i form av en tradisjonell sommeravslutning. Totalt 14 medlemmer og 2 ledsagere deltok på den hyggelige sammenkomsten. President for Rotaryåret 16-17, Ingeborg Torstensen, oppsummerte det første året som en klubb i en fin tale, før hun overleverte presidentkjedet til innkommende president, Terje Ruud.dugnad på sverresborg folkemuseum 2017

Mandag 8 Mai 2017 gjennomførte klubben den årvisse dugnaden på Sverresborg Folkemuseum. Til tross for et typisk vårvær, med 4 årstider i timen - endog med litt hvit nedbør - møtte det 12 medlemmer + 1 gjest. Arbeidsinnsatsen var upåklagelig, og til tross for at det på forhånd var sagt at de som ønsket og hadde anledning kunne fortsette helt til kl. 21 var alt arbeid sluttført i god tid før deltakerne fikk servert nydelige vafler og kaffe. Uteinnsatsen ble endog avsluttet med en allsang, ledet av Ingar Hynne.


God arbeidsinnsats!
 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Britannia Hotel Trondheim
Adresse: Dronningens gate 5
Postnummer: 7011
Sted: Trondheim
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...